Herzlich willkommen bei IMMOLEON24

Hier finden Sie Ihre Immobilienprofis für Kauf, Verkauf oder Anmietung von Wohnungen, Häusern, Grundstücken und Gewerbeimmobilien

Seit über 10 Jahren ist IMMOLEON24 Immobilien eines der führenden Dienstleistungsunternehmen in der Vermittlung von Wohn- und Gewerbeimmobilien in Deutschland. Beratung, Verkauf und Vermietung sind unsere Kernkompetenzen. Mehrfach ausgezeichnet und von den Kunden bestens bewertet, arbeitet IMMOLEON24 dafür, Ihnen immer den maximal möglichen Service zu bieten. Ihre Immobilie verkaufen Sie mit uns, Ihr Traumhaus finden Sie bei uns im Portfolio.

Sie benötigen eine Finanzierung oder Versicherung - wir helfen Ihnen gerne weiter.

Wir freuen uns auf Sie!

Objekt 461 von 602
Nächstes Objekt
Vorheriges Objekt
Zurück zur Übersicht

Zell: Gerenoveerde woning met twee appartementen + potentieel op een rustige en overstromingsvrije locatie in Zell/Kaimt

Objekt-Nr.: 380920#2232
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Schnellkontakt
QR-Code
 

Immowelt-Partner IMMOLEON24

Mehr Informationen zur Berufshaftpflicht von IMMOLEON24, Düsseldorf

Basisinformationen
Adresse:
DE-56856 Zell
Cochem-Zell
Rheinland-Pfalz
Preis:
284.000 €
Wohnfläche ca.:
165 m²
Grundstück ca.:
213 m²
Zimmeranzahl:
6
Weitere Informationen
Weitere Informationen
Haustyp:
Zweifamilienhaus
Provision:
3,57 % inkl. MwSt.
Nutzfläche ca.:
245 m²
Anzahl Schlafzimmer:
4
Anzahl Badezimmer:
2
Terrasse:
1
Anzahl der Parkflächen:
1
Baujahr:
1914
Heizung:
Zentralheizung
Befeuerungsart:
Öl
Beschreibung
Beschreibung
Objektbeschreibung:
Het hier aangeboden pand is gebouwd in 1914 op een perceel van 213 m². De benedenverdieping is gebouwd met breuksteen, de bovenverdieping met puimsteen. Een verdere uitbreiding volgde in het begin van de jaren 50. Momenteel zijn er twee vakantiewoningen in het pand, met de mogelijkheid om er nog een bij te bouwen. Het pand heeft momenteel in totaal ca. 165 m² woonoppervlak en ca. 245 m² bruikbare ruimte. Rond het jaar 2000 werd de trap naar de ingang vernieuwd. De waterleidingen zijn sinds ca. 2007 voortdurend vernieuwd. In 2011 werd een nieuwe centrale verwarming op olie (condenserend) geïnstalleerd. In 2010 werd het pand ook gerenoveerd. Een deel van het dak is in 2017 opnieuw gedekt met bitumen shingles.

Op de begane grond is de ingang van de eerste vakantiewoning (ca. 95 m²). Hier bevinden zich, naast een hal, de keuken, met de nieuw geïnstalleerde inbouwkeuken van ca. 2010, de badkamer en een woon- en eetkamer. Op deze verdieping bevindt zich een extra geplande vakantiewoning (ca. 75 m²) met een aparte ingang. Deze zou toegankelijk zijn via de in 1998 gebouwde serre. Naast een slaapkamer, een badkamer, een geplande keuken-woonkamer en een gastentoilet zouden hier beschikbaar zijn. Aan de voorzijde kan ook een klein balkon worden gebruikt.

De bovenverdieping biedt nog een hal en een grote slaapkamer, met directe toegang tot de kinder- of kleedkamer. Deze horen bij de eerste vakantiewoning.
De tweede vakantiewoning (ca. 70 m²) bevindt zich eveneens op de bovenverdieping. Het heeft een keuken, een woonkamer, 2 slaapkamers, een badkamer en een groot dakterras.

Door zijn grootte en plafondhoogte is de zolder ideaal om te verbouwen.

Immo Paradise 99baed87 89c49b23 380920#2232

Gerenoveerde woning met twee appartementen + potentieel op een rustige en overstromingsvrije locatie in Zell/Kaimt
Ausstattung:
Overzicht van vroegere investeringen:

- Ca. 1997: Vernieuwing van de onderverdeling van de geplande vakantiewoning.
- Ca. 1998: Aanleg van de wintertuin
- Vanaf ca. 2007: Opeenvolgende vernieuwing van de waterleidingen
- Ca. 2010: Renovatie van de vakantiewoningen
- Ca. 2011: Installatie van een nieuwe oliegestookte centrale verwarming
- Ca. 2010: Installatie van de inbouwkeuken
- Ca. 2017: De helft van het dak opnieuw bedekt met bitumen shingles.
Lage:
De locatie in Zell-Kaimt is overstromingsvrij, rustig en zonder doorgaand verkeer. Het is slechts een paar stappen naar de idyllische Moezelpromenade, vanwaar u een prachtig uitzicht heeft op de oude stad van Zell. De voetgangerszone is in een paar minuten te bereiken via een loopbrug. Hier vindt u schilderachtige pubs, restaurants en voortreffelijke wijnbars, maar ook allerlei kleine winkeltjes die uitnodigen tot slenteren en slenteren. Zell is een van de mooiste en populairste vakantieoorden in het Midden-Moezeldal en heeft een uitstekende infrastructuur met winkelcentra, artsen, scholen, zwembad, talrijke sportfaciliteiten en toeristische attracties. De locatie is ideaal voor uitstapjes naar de bezienswaardigheden van de Middenmoezel, evenals voor wandel- en fietstochten in de omgeving. De nabijheid van de luchthaven Frankfurt-Hahn (18 km) en een goed ontwikkeld wegennet zorgen voor een gemakkelijke bereikbaarheid vanuit alle delen van Europa.
Sonstiges:

De oppervlakten en afmetingen zijn waarden bij benadering en zijn gebaseerd op de door de verkoper verstrekte informatie. De prijzen zijn exclusief een koperscommissie van 3,57% (incl. BTW) van de notariële aankoopprijs.
Deze is verschuldigd bij het sluiten van de notariële koopovereenkomst.

Immohu onroerend goed service voor Moezel, Rijn, Eifel en Hunsrück in Zell (Rijnland-Palts). Wij verkopen ook modulaire huizen (Tiny houses). Wij staan niet alleen voor u klaar bij de aankoop van onroerend goed, maar bieden ook een gratis taxatie aan als u wilt verkopen.
Iets interessants ontdekt? Vraag ons om een bezichtiging of een expositie.
Weitere Objekte von uns finden Sie hier: https://immo-paradise.eu/properties/?vup=2232


Peter Lichtherte
+496542963726, +496542963726
Immobilien Service – Peter Lichtherte
Anmerkung:
Die von uns gemachten Informationen beruhen auf Angaben des Verkäufers bzw. der Verkäuferin. Für die Richtigkeit und Vollständigkeit der Angaben kann keine Gewähr bzw. Haftung übernommen werden. Ein Zwischenverkauf und Irrtümer sind vorbehalten.
AGB:
Wir weisen auf unsere Allgemeinen Geschäftsbedingungen hin. Durch weitere Inanspruchnahme unserer Leistungen erklären Sie die Kenntnis und Ihr Einverständnis.
 
AUF WUNSCH empfehlen wir Ihnen Finanzierungsexperten von namhaften Häusern wie der Bausparkasse Mainz, der Deutschen Vermögensberatung und anderen.
Ihr Ansprechpartner
 


IMMOLEON24 - Immobilienverkauf mit Herz!
Telefon: (0211) 17 17 29 65
Fax: (0211) 17 17 29 65
Mobil: 0176 - 20 70 70 48


Zurück zur Übersicht