Herzlich willkommen bei IMMOLEON24

Hier finden Sie Ihre Immobilienprofis für Kauf, Verkauf oder Anmietung von Wohnungen, Häusern, Grundstücken und Gewerbeimmobilien

Seit über 10 Jahren ist IMMOLEON24 Immobilien eines der führenden Dienstleistungsunternehmen in der Vermittlung von Wohn- und Gewerbeimmobilien in Deutschland. Beratung, Verkauf und Vermietung sind unsere Kernkompetenzen. Mehrfach ausgezeichnet und von den Kunden bestens bewertet, arbeitet IMMOLEON24 dafür, Ihnen immer den maximal möglichen Service zu bieten. Ihre Immobilie verkaufen Sie mit uns, Ihr Traumhaus finden Sie bei uns im Portfolio.

Sie benötigen eine Finanzierung oder Versicherung - wir helfen Ihnen gerne weiter.

Wir freuen uns auf Sie!

Objekt 462 von 605
Nächstes Objekt
Vorheriges Objekt
Zurück zur Übersicht

Mastershausen: Gerenoveerde boerderij met schuur op centrale locatie in Mastershausen

Objekt-Nr.: 380902#2232
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Schnellkontakt
QR-Code
 

Immowelt-Partner IMMOLEON24

Mehr Informationen zur Berufshaftpflicht von IMMOLEON24, Düsseldorf

Basisinformationen
Adresse:
DE-56869 Mastershausen
Rhein-Hunsrück-Kreis
Rheinland-Pfalz
Preis:
165.000 €
Wohnfläche ca.:
105 m²
Grundstück ca.:
465 m²
Zimmeranzahl:
6
Weitere Informationen
Weitere Informationen
Haustyp:
Einfamilienhaus
Provision:
3,57 % inkl. MwSt.
Nutzfläche ca.:
245 m²
Anzahl Schlafzimmer:
3
Anzahl Badezimmer:
1
Terrasse:
1
Baujahr:
1937
Befeuerungsart:
Öl
Beschreibung
Beschreibung
Objektbeschreibung:
Het hier aangeboden voormalige agrarische object werd in 1937 als solide constructie gebouwd op een perceel van ca. 465 m² en biedt de meest uiteenlopende gebruiksmogelijkheden.
Over in totaal 3 verdiepingen biedt het ca. 105 m² woonruimte en incl. de schuur ca. 245 m² bruikbare ruimte.
Tussen 1981 en 1997 zijn door de vorige eigenaar verschillende ramen vernieuwd, is het dak opnieuw gedekt en is de weerzijde van de schuur bekleed.
In 2013 zijn de elektra, water- en rioolleidingen en delen van de verwarmingsbuizen vernieuwd en daarmee is het huis de afgelopen jaren bijna volledig gerenoveerd. De buitenmuren werden aan de binnenkant geïsoleerd (5-12cm).
De centrale verwarming op stookolie dateert van 1991, de warmwatervoorziening wordt verzorgd door doorstroomverwarmers (Stiebel Eltron 27kw in de badkamer; keuken 10l tank en een 3l Quooker).

De benedenverdieping biedt, naast de kleine woonkamer, ook de huidige studeerkamer met directe toegang tot een berging/wasruimte. Op deze verdieping vindt u ook de badkamer, die ook een paar jaar geleden is gerenoveerd.

Boven zijn twee slaapkamers, de keuken en de eetkamer.
De eetkamer geeft toegang tot het overdekte terras aan de achterzijde. Met een oppervlakte van ca. 25 m² biedt het voldoende ruimte om samen te zitten, te barbecueën en te ontspannen. Het terras geeft ook toegang tot de bovenverdieping van de schuur, die als opslagruimte wordt gebruikt.

De zolder is omgebouwd tot woon- en slaapruimte.
Het plafond is opgehangen om de elektrische bedrading weg te werken, zodat op het hoogste punt nog steeds een plafondhoogte van 1,95 m wordt bereikt.

De schuur biedt extra bruikbare ruimte op de begane grond. De inkomhal kan gemakkelijk als garage gebruikt worden. Een kamer op de begane grond is verbouwd tot hobbykamer - elektra en een radiator zijn hier reeds geïnstalleerd, het overige deel is nog in originele staat.

Immo Paradise f81f9d2e 89c49b23 380902#2232

Gerenoveerde boerderij met schuur op centrale locatie in Mastershausen
Ausstattung:
Array
Lage:
Het huis is gelegen in het verzorgde Hunsrück dorp Mastershausen. In een paar minuten bent u op het open platteland, met weiden en bossen. In het dorp zelf is er een kleuterschool, een lagere school, restaurants, een bakker en een winkel voor de dagelijkse behoeften. Een uitstekende infrastructuur met middelbare scholen, artsen, supermarkten en een breed scala aan evenementen en vrijetijdsactiviteiten voor jong en oud is te vinden in Kastellaun, op 10 minuten rijden. Het prachtige landschap van de Hunsrück en de Moezelstreek met zijn gezellige wijndorpjes bieden toeristische attracties, wandel- en fietspaden en culturele hoogtepunten zonder einde, zodat er altijd afwisseling is. Een goed ontwikkeld wegennet en de luchthaven Frankfurt-Hahn op 30 km afstand zorgen voor goede verbindingen met alle delen van Duitsland en Europa.
Sonstiges:

De oppervlakten en afmetingen zijn benaderende waarden en zijn gebaseerd op de door de verkoper verstrekte informatie. In de prijzen is niet inbegrepen een koperscommissie van 3,57 % (incl. BTW) van de notariële koopprijs.
Deze is verschuldigd bij de sluiting van het notariële koopcontract.

Immohu onroerend goed service voor Moezel, Rijn, Eifel en Hunsrück in Zell (Rijnland-Palts). Wij verkopen ook modulaire huizen (Tiny houses). Wij staan niet alleen voor u klaar bij de aankoop van onroerend goed, maar bieden u ook een gratis vastgoedevaluatie aan indien u wenst te verkopen.
Iets interessants ontdekt? Vraag ons voor een bezichtiging of een exposé.
Weitere Objekte von uns finden Sie hier: https://immo-paradise.eu/properties/?vup=2232


Peter Lichtherte
+496542963726, +496542963726
Immobilien Service – Peter Lichtherte
Anmerkung:
Die von uns gemachten Informationen beruhen auf Angaben des Verkäufers bzw. der Verkäuferin. Für die Richtigkeit und Vollständigkeit der Angaben kann keine Gewähr bzw. Haftung übernommen werden. Ein Zwischenverkauf und Irrtümer sind vorbehalten.
AGB:
Wir weisen auf unsere Allgemeinen Geschäftsbedingungen hin. Durch weitere Inanspruchnahme unserer Leistungen erklären Sie die Kenntnis und Ihr Einverständnis.
 
AUF WUNSCH empfehlen wir Ihnen Finanzierungsexperten von namhaften Häusern wie der Bausparkasse Mainz, der Deutschen Vermögensberatung und anderen.
Ihr Ansprechpartner
 


IMMOLEON24 - Immobilienverkauf mit Herz!
Telefon: (0211) 17 17 29 65
Fax: (0211) 17 17 29 65
Mobil: 0176 - 20 70 70 48


Zurück zur Übersicht