Herzlich willkommen bei IMMOLEON24

Hier finden Sie Ihre Immobilienprofis für Kauf, Verkauf oder Anmietung von Wohnungen, Häusern, Grundstücken und Gewerbeimmobilien

Seit über 10 Jahren ist IMMOLEON24 Immobilien eines der führenden Dienstleistungsunternehmen in der Vermittlung von Wohn- und Gewerbeimmobilien in Deutschland. Beratung, Verkauf und Vermietung sind unsere Kernkompetenzen. Mehrfach ausgezeichnet und von den Kunden bestens bewertet, arbeitet IMMOLEON24 dafür, Ihnen immer den maximal möglichen Service zu bieten. Ihre Immobilie verkaufen Sie mit uns, Ihr Traumhaus finden Sie bei uns im Portfolio.

Sie benötigen eine Finanzierung oder Versicherung - wir helfen Ihnen gerne weiter.

Wir freuen uns auf Sie!

Objekt 483 von 527
Nächstes Objekt
Vorheriges Objekt
Zurück zur Übersicht

Cochem: 2 in 1! Twee appartementen op de bovenste verdieping, niet ver van de oude stad met een fantastisch uitzicht op de Moezel in Cochem

Objekt-Nr.: 379885#2232
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Schnellkontakt
QR-Code
 

Immowelt-Partner IMMOLEON24

Mehr Informationen zur Berufshaftpflicht von IMMOLEON24, Düsseldorf

Basisinformationen
Adresse:
DE-56812 Cochem
Cochem-Zell
Rheinland-Pfalz
Preis:
227.000 €
Wohnfläche ca.:
69 m²
Zimmeranzahl:
4
Weitere Informationen
Weitere Informationen
Wohnungstyp:
Dachgeschoss
Provision:
3,57 % inkl. MwSt.
Küche:
Einbauküche, Pantry
Fahrstuhl:
ja
Anzahl der Parkflächen:
1
Baujahr:
1983
Heizung:
Zentralheizung
Befeuerungsart:
Gas
Beschreibung
Beschreibung
Objektbeschreibung:
De twee zolderappartementen die hier worden aangeboden zijn gebouwd in 1983, in een gebouwencomplex dat in totaal 54 wooneenheden omvat. Beide appartementen worden samen verkocht, het is niet de bedoeling ze afzonderlijk te verkopen. De appartementen bieden in totaal ca. 69 m² woonoppervlak (31 m² + 38 m²) en hebben elk een klein, apart terras aan de achterzijde. Aan de voorzijde bevindt zich een gemeenschappelijke loggia. De loggia biedt een fantastisch uitzicht op de Moezel. In totaal is hier ca. 5 km rivier te zien. Begin jaren 2000 zijn in de loggia twee dakramen aangebracht, één aan elke kant. Een ervan biedt een schilderachtig uitzicht op de Reichsburg van Cochem. Bij de appartementen horen een buitenparkeerplaats en een carport.

Beide woningen zijn bereikbaar via een personenlift die van de kelder naar de eerste zolderverdieping loopt. Daarnaast moet één verdieping te voet worden beklommen. De flats zijn als volgt ingedeeld:
Flat 1: De toegang tot de flat is via het slaapgedeelte. Het kleine terras aan de achterzijde en het keukengedeelte zijn bereikbaar via het slaapgedeelte. Het keukengedeelte is voorzien van een nieuw dakraam, dat veel licht binnenbrengt. De badkamer met douche bevindt zich boven de keuken. De badkamer is in 2022 volledig gerenoveerd, waarbij onder andere nieuw sanitair en douche/toilet zijn geplaatst. Aan de voorzijde bevindt zich de woonkamer van de flat. Vanuit de woonkamer bereikt u de gemeenschappelijke loggia.

Flat 2: De tweede flat is eveneens bereikbaar via het slaapgedeelte. Naast de badkamer met douche is hier de open keuken met woongedeelte te vinden. Identiek aan het eerste appartement is de loggia bereikbaar via het woongedeelte.

Momenteel zijn de appartementen alleen verbonden via de loggia aan de voorzijde. Er bestaat echter de mogelijkheid om een directe toegang tussen de twee appartementen te creëren.

De appartementen kunnen op vele manieren worden gebruikt. Volledig privé bewoond of gebruikt als vakantieflat, permanent verhuurd of vrijgegeven voor vakantieverhuur - de keuze is aan u!

Immo Paradise 878ec724 89c49b23 379885#2232

2 in 1! Twee appartementen op de bovenste verdieping, niet ver van de oude stad met een fantastisch uitzicht op de Moezel in Cochem
Ausstattung:
De maandelijkse huishoudelijke kosten voor beide appartementen bedragen € 380.
Lage:
Het pand ligt op een toplocatie aan de Moezel in Cochem. Het uitzicht op de Moezel en de Reichsburg van Cochem is adembenemend. Het is slechts een paar minuten lopen naar de historische oude stad met zijn unieke flair. Cochem is een van de populairste en mooiste wijnsteden van het Midden-Moezeldal en trekt gasten uit de hele wereld die het wijncultuurlandschap met zijn gevarieerde toeristische aanbod voor alle generaties waarderen. Het biedt een uitstekende infrastructuur met alle scholen, artsen, ziekenhuis, zwembad, spoorwegverbinding, supermarkten en andere winkelmogelijkheden. De snelwegverbinding ligt op slechts ongeveer 10 minuten afstand en de luchthaven Frankfurt-Hahn ligt op 40 km afstand, zodat een gemakkelijke bereikbaarheid vanuit alle delen van Europa gegarandeerd is.
Sonstiges:

De oppervlakten en afmetingen zijn waarden bij benadering en zijn gebaseerd op de door de verkoper verstrekte informatie. De prijzen zijn exclusief een koperscommissie van 3,57% (incl. BTW) van de notariële koopprijs.
Deze commissie is verschuldigd bij het sluiten van de notariële koopovereenkomst.

Immohu onroerend goed service voor Moezel, Rijn, Eifel en Hunsrück in Zell (Rijnland-Palts). Wij verkopen ook modulaire huizen (Tiny houses). Wij zijn er niet alleen voor u voor de aankoop van onroerend goed, maar bieden u ook een gratis taxatie als u wilt verkopen.
Iets interessants ontdekt? Vraag ons om een bezichtiging of een expositie.
Weitere Objekte von uns finden Sie hier: https://immo-paradise.eu/properties/?vup=2232


Peter Lichtherte
+496542963726, +06542963726
Immobilien Service – Peter Lichtherte
Anmerkung:
Die von uns gemachten Informationen beruhen auf Angaben des Verkäufers bzw. der Verkäuferin. Für die Richtigkeit und Vollständigkeit der Angaben kann keine Gewähr bzw. Haftung übernommen werden. Ein Zwischenverkauf und Irrtümer sind vorbehalten.
AGB:
Wir weisen auf unsere Allgemeinen Geschäftsbedingungen hin. Durch weitere Inanspruchnahme unserer Leistungen erklären Sie die Kenntnis und Ihr Einverständnis.
 
AUF WUNSCH empfehlen wir Ihnen Finanzierungsexperten von namhaften Häusern wie der Bausparkasse Mainz, der Deutschen Vermögensberatung und anderen.
Ihr Ansprechpartner
 


IMMOLEON24 - Immobilienverkauf mit Herz!
Telefon: (0211) 17 17 29 65
Fax: (0211) 17 17 29 65
Mobil: 0176 - 20 70 70 48


Zurück zur Übersicht