Herzlich willkommen bei IMMOLEON24

Hier finden Sie Ihre Immobilienprofis für Kauf, Verkauf oder Anmietung von Wohnungen, Häusern, Grundstücken und Gewerbeimmobilien

Seit über 10 Jahren ist IMMOLEON24 Immobilien eines der führenden Dienstleistungsunternehmen in der Vermittlung von Wohn- und Gewerbeimmobilien in Deutschland. Beratung, Verkauf und Vermietung sind unsere Kernkompetenzen. Mehrfach ausgezeichnet und von den Kunden bestens bewertet, arbeitet IMMOLEON24 dafür, Ihnen immer den maximal möglichen Service zu bieten. Ihre Immobilie verkaufen Sie mit uns, Ihr Traumhaus finden Sie bei uns im Portfolio.

Sie benötigen eine Finanzierung oder Versicherung - wir helfen Ihnen gerne weiter.

Wir freuen uns auf Sie!

Objekt 515 von 558
Nächstes Objekt
Vorheriges Objekt
Zurück zur Übersicht

Zell: Ambachtslieden opgelet: kleine vakantiewoning in het voetgangersgebied in Zell

Objekt-Nr.: 379796#2232
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Schnellkontakt
QR-Code
 

Immowelt-Partner IMMOLEON24

Mehr Informationen zur Berufshaftpflicht von IMMOLEON24, Düsseldorf

Basisinformationen
Adresse:
DE-56856 Zell
Cochem-Zell
Rheinland-Pfalz
Preis:
62.000 €
Wohnfläche ca.:
100 m²
Grundstück ca.:
50 m²
Zimmeranzahl:
6
Weitere Informationen
Weitere Informationen
Haustyp:
Doppelhaushälfte
Provision:
3.570, - € (inkl. MwSt.)
Anzahl Schlafzimmer:
3
Anzahl Badezimmer:
1
Baujahr:
1900
Heizung:
Ofenheizung
Befeuerungsart:
Öl
Beschreibung
Beschreibung
Objektbeschreibung:
Dit te renoveren halfvrijstaande huis is gebouwd in 1900 op een perceel van 50 m². Over in totaal 4 verdiepingen biedt het ongeveer 100 m² woonruimte. Aan de achterkant is er ook een overdekte opslagruimte.
Voor de verwarming werd een oliekachel gebruikt. De meeste ramen zijn van hout en kunststof met één glas. Af en toe zijn er plastic ramen met dubbele beglazing, waarschijnlijk uit de jaren 80. Het elektrische systeem dateert naar schatting uit de jaren 1960.

De begane grond biedt, naast de entree, een badkamer, een opslagruimte als doorgang en een kelderruimte. De kelderruimte biedt toegang tot de overdekte opslagruimte aan de achterzijde.

De woonkamer en een keuken bevinden zich op de eerste verdieping.

Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers.

De zolder heeft nog twee kamers. Een ervan kan worden gebruikt als slaapkamer.

Deze woning is bijzonder geschikt voor ervaren ambachtslieden. Na de werkzaamheden krijgt u een karakteristiek vakantiehuis, dat direct aan de voetgangerszone ligt.

Immo Paradise 2f4a53f0 89c49b23 379796#2232

Ambachtslieden opgelet: kleine vakantiewoning in het voetgangersgebied in Zell
Ausstattung:
Array
Lage:
De locatie in het hart van de oude stad van Zell is uiterst aantrekkelijk en zeer gewild. Hier bevindt u zich midden in het voetgangersgebied met zijn leuke pubs, restaurants en uitstekende wijnbars, en allerlei kleine winkeltjes die uitnodigen tot slenteren en rondslenteren. Zell is een van de mooiste en populairste vakantieoorden in het Midden-Moezeldal en heeft een uitstekende infrastructuur met winkelcentra, artsen, scholen, zwembad, talrijke sportfaciliteiten en toeristische attracties. De locatie is ideaal voor uitstapjes naar de bezienswaardigheden van de Middenmoezel, evenals voor wandel- en fietstochten in de omgeving. De nabijheid van de luchthaven Frankfurt-Hahn (18 km) en een goed ontwikkeld wegennet zorgen voor een gemakkelijke bereikbaarheid vanuit alle delen van Europa.
Sonstiges:

De oppervlakten en afmetingen zijn waarden bij benadering en zijn gebaseerd op de door de verkoper verstrekte informatie. De prijzen zijn exclusief een koperscommissie van € 3.570 (incl. BTW) van de notariële aankoopprijs.
Deze commissie is verschuldigd bij het sluiten van de notariële koopovereenkomst.

Immohu onroerend goed service voor Moezel, Rijn, Eifel en Hunsrück in Zell (Rijnland-Palts). Wij verkopen ook modulaire huizen (Tiny houses). Wij staan niet alleen voor u klaar bij de aankoop van onroerend goed, maar bieden ook een gratis taxatie aan als u wilt verkopen.
Iets interessants ontdekt? Vraag ons om een bezichtiging of een expositie.
Weitere Objekte von uns finden Sie hier: https://immo-paradise.eu/properties/?vup=2232


Peter Lichtherte
+496542963726, +06542963726
Immobilien Service – Peter Lichtherte
Provision:
Bei Abschluss eines Kaufvertrages wird eine Vermittlungs-/ Nachweisprovision in Höhe von 5,8 % inklusive 19 % Mehrwertsteuer auf den Kaufpreis vom Käufer fällig.
Anmerkung:
Die von uns gemachten Informationen beruhen auf Angaben des Verkäufers bzw. der Verkäuferin. Für die Richtigkeit und Vollständigkeit der Angaben kann keine Gewähr bzw. Haftung übernommen werden. Ein Zwischenverkauf und Irrtümer sind vorbehalten.
AGB:
Wir weisen auf unsere Allgemeinen Geschäftsbedingungen hin. Durch weitere Inanspruchnahme unserer Leistungen erklären Sie die Kenntnis und Ihr Einverständnis.
 
AUF WUNSCH empfehlen wir Ihnen Finanzierungsexperten von namhaften Häusern wie der Bausparkasse Mainz, der Deutschen Vermögensberatung und anderen.
Ihr Ansprechpartner
 


IMMOLEON24 - Immobilienverkauf mit Herz!
Telefon: (0211) 17 17 29 65
Fax: (0211) 17 17 29 65
Mobil: 0176 - 20 70 70 48


Zurück zur Übersicht