Herzlich willkommen bei IMMOLEON24

Hier finden Sie Ihre Immobilienprofis für Kauf, Verkauf oder Anmietung von Wohnungen, Häusern, Grundstücken und Gewerbeimmobilien

Seit über 10 Jahren ist IMMOLEON24 Immobilien eines der führenden Dienstleistungsunternehmen in der Vermittlung von Wohn- und Gewerbeimmobilien in Deutschland. Beratung, Verkauf und Vermietung sind unsere Kernkompetenzen. Mehrfach ausgezeichnet und von den Kunden bestens bewertet, arbeitet IMMOLEON24 dafür, Ihnen immer den maximal möglichen Service zu bieten. Ihre Immobilie verkaufen Sie mit uns, Ihr Traumhaus finden Sie bei uns im Portfolio.

Sie benötigen eine Finanzierung oder Versicherung - wir helfen Ihnen gerne weiter.

Wir freuen uns auf Sie!

Objekt 433 von 563
Nächstes Objekt
Vorheriges Objekt
Zurück zur Übersicht

Sankt Goar: Statig landgoed met vrij uitzicht op de Rijn en zonnig parkperceel in Sankt Goar

Objekt-Nr.: 378142#2232
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Schnellkontakt
QR-Code
 

Immowelt-Partner IMMOLEON24

Mehr Informationen zur Berufshaftpflicht von IMMOLEON24, Düsseldorf

Basisinformationen
Adresse:
DE-56329 Sankt Goar
Rhein-Hunsrück-Kreis
Rheinland-Pfalz
Preis:
2.500.000 €
Wohnfläche ca.:
600 m²
Grundstück ca.:
1.435 m²
Zimmeranzahl:
15
Weitere Informationen
Weitere Informationen
Haustyp:
Reihenendhaus
Provision:
Keine Käuferprovision (inkl. MwSt.)
Küche:
Einbauküche, Pantry
Anzahl Schlafzimmer:
5
Anzahl Badezimmer:
4
Denkmalschutzobjekt:
ja
Anzahl der Parkflächen:
1
Baujahr:
1898
Heizung:
Zentralheizung
Befeuerungsart:
Gas
Beschreibung
Beschreibung
Objektbeschreibung:
Dit beschermde, unieke pand werd in 1898 gebouwd als een solide constructie op een perceel van 1.435 m². Na voltooiing werd het gebruikt als koninklijk Pruisisch kantongerecht, en ca. 70 jaar later als wijnkantoor. Door de privatisering in de jaren negentig is het pand nu in particuliere handen. Momenteel biedt het pand drie appartementen, met in totaal ongeveer 600 m² woonruimte. Deze drie flats zijn reeds verdeeld in condominiums, een verklaring van verdeling is beschikbaar. Vervolgens werd een vierde woonmogelijkheid gecreëerd op de zolder, die toegankelijk is via de torentrap. Alle wooneenheden verkeren in een gerenoveerde, zeer goed onderhouden staat. Bovendien is er veel bruikbare ruimte en potentieel voor verdere ontwikkeling.
Het pand is vooral aantrekkelijk door de fantastische ligging, waardoor veel kamers een vrij uitzicht hebben op de Rijn en de "Dreiburgenblick" (kasteel Rheinfels, kasteel Maus, kasteel Katz). De jachthaven "Funboat-Marina" is op ca. 200 m afstand te bereiken.

Zelfs de foyer, met uitzicht op de open, ruime trap, is prachtig om naar te kijken. De eerste wooneenheid wacht al op u op deze verdieping. Naast een hal met een kleedruimte, biedt het een lichte eetkeuken met een houtkachel, een slaapkamer en een badkamer die toegankelijk is via de hal. Vanuit de bovengenoemde gang kunt u ook de voormalige cellenvleugel bereiken. De voormalige gevangeniscellen worden nu gebruikt als opslagruimte. De originele gevangenisdeuren zijn bewaard gebleven.

De tweede eenheid, die momenteel verhuurd is, bevindt zich op de eerste verdieping. Met een plafondhoogte van ongeveer 3,50 m geven de kamers een heerlijk historisch, groot gevoel van ruimte. Deze eenheid heeft in totaal twee slaapkamers, een kantoor, een bijkeuken, een gastentoilet, een woonkamer, een eetkamer, een keuken en een badkamer.

De wooneenheid op de eerste verdieping heeft eveneens een plafondhoogte van ca. 3,50m. Hier vindt u een grote slaapkamer met een kleedruimte, een badkamer en een grote, lichte eetkeuken. Er is ook een houtkachel in de keuken-woonkamer. De seminarieruimte bevindt zich ook op deze verdieping. Door de historisch bewaarde stijl en een plafondhoogte van ca. 5 m is deze kamer een echte blikvanger. Tot voor kort werden hier cursussen/seminars gehouden. Er zijn ook toiletten en een seminariekeuken tegenover.

De helft van de zolder werd verbouwd in 2012. Hier werd een gastenkamer met doucheruimte en een slaap-, woon- en kookgedeelte gecreëerd. Een grote hobbykamer is toegankelijk via de logeerkamer. Deze ruimte werd op eigentijdse wijze geïsoleerd en de oude houten balken werden uitvoerig opgeknapt.


Het pand kan ook commercieel worden gebruikt, bijvoorbeeld als kantoor, praktijk of iets dergelijks.

Immo Paradise 71ee9c26 89c49b23 378142#2232

Statig landgoed met vrij uitzicht op de Rijn en zonnig parkperceel in Sankt Goar
Ausstattung:
Let op:

Wij kunnen u pas verdere informatie of een bezichtigingsafspraak aanbieden nadat u onze online aanvraag heeft ingevuld en een bewijs heeft geleverd van de financiële mogelijkheid van de aankoop.
Lage:
Het pand ligt op een toplocatie in St. Goar, met vrij uitzicht op de Rijn, dicht bij de legendarische Loreley-rots en het Unesco-werelderfgoeddal Loreley, en is een ideaal uitgangspunt voor excursies in het door UNESCO beschermde Midden-Rijndal. De nabijgelegen Loreley Rock is gemakkelijk bereikbaar per veerboot. Het Rijndal met zijn kastelen, wijngaarden, schepen, musea en stadjes is zeker uniek. In St. Goar zelf kunt u alles vinden voor uw dagelijkse behoeften, voor grotere aankopen is er een groot aanbod aan supermarkten in Oberwesel (op 9 km afstand). De nabijheid van de luchthavens Frankfurt-Hahn, Frankfurt am Main en Keulen-Bonn en een goed ontwikkeld wegennet zorgen voor een gemakkelijke bereikbaarheid vanuit alle delen van Duitsland en Europa.
Sonstiges:

De oppervlakten en afmetingen zijn waarden bij benadering en zijn gebaseerd op de door de verkopers verstrekte informatie.

Immohu onroerend goed service voor Moezel, Rijn, Eifel en Hunsrück in Zell (Rijnland-Palts). Wij verkopen ook modulaire huizen (Tiny houses). Wij staan niet alleen voor u klaar bij de aankoop van onroerend goed, maar bieden ook een gratis taxatie aan als u wilt verkopen.
Iets interessants ontdekt? Vraag ons om een bezichtiging of een expositie.
Weitere Objekte von uns finden Sie hier: https://immo-paradise.eu/properties/?vup=2232


Peter Lichtherte
+496542963726, +06542963726
Immobilien Service – Peter Lichtherte
Anmerkung:
Die von uns gemachten Informationen beruhen auf Angaben des Verkäufers bzw. der Verkäuferin. Für die Richtigkeit und Vollständigkeit der Angaben kann keine Gewähr bzw. Haftung übernommen werden. Ein Zwischenverkauf und Irrtümer sind vorbehalten.
AGB:
Wir weisen auf unsere Allgemeinen Geschäftsbedingungen hin. Durch weitere Inanspruchnahme unserer Leistungen erklären Sie die Kenntnis und Ihr Einverständnis.
 
AUF WUNSCH empfehlen wir Ihnen Finanzierungsexperten von namhaften Häusern wie der Bausparkasse Mainz, der Deutschen Vermögensberatung und anderen.
Ihr Ansprechpartner
 


IMMOLEON24 - Immobilienverkauf mit Herz!
Telefon: (0211) 17 17 29 65
Fax: (0211) 17 17 29 65
Mobil: 0176 - 20 70 70 48


Zurück zur Übersicht