Herzlich willkommen bei IMMOLEON24

Hier finden Sie Ihre Immobilienprofis für Kauf, Verkauf oder Anmietung von Wohnungen, Häusern, Grundstücken und Gewerbeimmobilien

Seit über 10 Jahren ist IMMOLEON24 Immobilien eines der führenden Dienstleistungsunternehmen in der Vermittlung von Wohn- und Gewerbeimmobilien in Deutschland. Beratung, Verkauf und Vermietung sind unsere Kernkompetenzen. Mehrfach ausgezeichnet und von den Kunden bestens bewertet, arbeitet IMMOLEON24 dafür, Ihnen immer den maximal möglichen Service zu bieten. Ihre Immobilie verkaufen Sie mit uns, Ihr Traumhaus finden Sie bei uns im Portfolio.

Sie benötigen eine Finanzierung oder Versicherung - wir helfen Ihnen gerne weiter.

Wir freuen uns auf Sie!

Objekt 504 von 617
Nächstes Objekt
Vorheriges Objekt
Zurück zur Übersicht

Dommershausen/Sabershausen: Vrijstaande, goed onderhouden eengezinswoning met bijgebouw en uitbreidingspotentieel in Sabershausen

Objekt-Nr.: 378122#2232
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Schnellkontakt
QR-Code
 

Immowelt-Partner IMMOLEON24

Mehr Informationen zur Berufshaftpflicht von IMMOLEON24, Düsseldorf

Basisinformationen
Adresse:
DE-56290 Dommershausen/Sabershausen
Cochem-Zell
Rheinland-Pfalz
Preis:
240.000 €
Wohnfläche ca.:
130 m²
Grundstück ca.:
825 m²
Zimmeranzahl:
6
Weitere Informationen
Weitere Informationen
Haustyp:
Einfamilienhaus
Provision:
3,57 % inkl. MwSt.
Nutzfläche ca.:
275 m²
Anzahl Schlafzimmer:
2
Anzahl Badezimmer:
2
Terrasse:
1
Anzahl der Parkflächen:
1
Baujahr:
1912
Befeuerungsart:
Öl
Beschreibung
Beschreibung
Objektbeschreibung:
De hier aangeboden vrijstaande eengezinswoning werd in 1912 als solide constructie gebouwd op een perceel van ca. 825 m². Het biedt ca. 130 m² woonruimte en ca. 130 m² bruikbare ruimte over twee verdiepingen. Het hoofdhuis wordt verwarmd door een oliegestookt centraal verwarmingssysteem dat in 1988 is geïnstalleerd. In 1990 en 1999 werden kunststof ramen met dubbele beglazing geplaatst, het elektrische systeem werd in de jaren 2000 vernieuwd. Het bijgebouw, aanvankelijk nog in gebruik als stal, werd rond 1995 volledig verbouwd tot een afzonderlijk woonhuis. In 1995 werden kunststof ramen met dubbele beglazing geplaatst, het dak werd opnieuw bedekt met natuurleien en in 1996 werd een nieuw elektrisch systeem geïnstalleerd. Riool- en wateraansluitingen zijn beschikbaar. Tijdens de wederopbouwmaatregelen was het de bedoeling te verwarmen met elektrische accumulatoren. De bijbehorende kabels liggen al in alle kamers. Het bijgebouw zou ook nog eens 120 m² woonruimte bieden.

De begane grond van het hoofdgebouw wordt betreden via de hal, die uitkomt in de keuken. Via de keuken komt men in de eetkamer, die als doorgang naar de woonkamer fungeert. Er is een open haard aansluiting in de woonkamer. Bovendien zijn de bijkeuken, de doucheruimte en een opslagruimte toegankelijk via de gang, een tussenverdieping lager. Oorspronkelijk waren hier stallen. De bijkeuken heeft een uitgang aan de achterzijde naar de binnenplaats en tevens toegang tot de grote garage. Op de bovenverdieping van deze voormalige stallen is er nog voldoende ruimte (ca. 70 m²) om er een appartement te bouwen.

Op de bovenverdieping van het hoofdgebouw bevinden zich, naast de hoofdbadkamer met bad, de lichte en ruime slaapkamer, een logeerkamer en nog een bergruimte. In deze opslagruimte bevindt zich de centraal gebruikte waterketel.

Op de begane grond van het bijgebouw, naast de ingang, zijn een wasruimte en een grote woon/eetkamer met keuken gepland. De woon/eetkamer biedt de mogelijkheid om de tuin of een terras aan de achterzijde te betreden.

De bovenverdieping is verdeeld in drie slaapkamers, naast de geplande badkamer met douche. De respectievelijke kinderkamers bieden ook een slaapzolder om de ruimte optimaal te benutten.

Dankzij het voorbereidende werk dat al in het bijgebouw is gedaan, is er niet veel meer nodig om het potentieel volledig te benutten. Of het nu als privéwoning voor de kinderen of de ouders is, als permanente huurwoning of als vakantiewoning - de beslissing is geheel aan u! In de loop van de verbouwingswerkzaamheden werd het land ook verdeeld, zodat het bijgebouw een eigen stuk grond heeft.

Immo Paradise d7514ac3 89c49b23 378122#2232

Vrijstaande, goed onderhouden eengezinswoning met bijgebouw en uitbreidingspotentieel in Sabershausen
Ausstattung:
Array
Lage:
Sabershausen (ca. 400 inwoners) is een stadsdeel van de gemeente Dommershausen, dat in het district Rijn-Hunsrück ligt. Het behoort tot de gemeente Kastellaun. Het kleine dorpje Sabershausen is bijzonder aantrekkelijk vanwege de zeer rustige woonomgeving. Bovendien loopt het fietspad Hunsrück-Mosel door het dorp. Bovendien ligt de bekende hangbrug Geierlay niet ver van Sabershausen. Met een totale lengte van 360 meter is het een van de langste hangkoordbruggen in Duitsland. De dichtstbijzijnde kleuterschool en lagere school zijn in Beltheim (ca. 5 min.) of in Kastellaun (minder dan 15 min.). In de burchtstad Kastellaun vindt u ook een perfecte infrastructuur. Naast de kleuterschool en de lagere school is er ook een geïntegreerde scholengemeenschap met een gymnasium. Er zijn ook winkelfaciliteiten, een biologische levensmiddelenwinkel en bakkerijen voor de dagelijkse boodschappen. Medische zorg wordt ook geboden in Kastellaun.
Sonstiges:

De oppervlakten en afmetingen zijn benaderende waarden en zijn gebaseerd op de door de verkoper verstrekte informatie. In de prijzen is niet inbegrepen een koperscommissie van 3,57 % (incl. BTW) van de notariële koopprijs.
Deze is verschuldigd bij de sluiting van het notariële koopcontract.

Immohu onroerend goed service voor Moezel, Rijn, Eifel en Hunsrück in Zell (Rijnland-Palts). Wij verkopen ook modulaire huizen (Tiny houses). Wij zijn er niet alleen voor u bij de aankoop van onroerend goed, maar bieden ook een gratis vastgoedevaluatie als u wilt verkopen.
Iets interessants ontdekt? Vraag ons voor een bezichtiging of een exposé.
Weitere Objekte von uns finden Sie hier: https://immo-paradise.eu/properties/?vup=2232


Peter Lichtherte
+496542963726, +06542963726
Immobilien Service – Peter Lichtherte
Anmerkung:
Die von uns gemachten Informationen beruhen auf Angaben des Verkäufers bzw. der Verkäuferin. Für die Richtigkeit und Vollständigkeit der Angaben kann keine Gewähr bzw. Haftung übernommen werden. Ein Zwischenverkauf und Irrtümer sind vorbehalten.
AGB:
Wir weisen auf unsere Allgemeinen Geschäftsbedingungen hin. Durch weitere Inanspruchnahme unserer Leistungen erklären Sie die Kenntnis und Ihr Einverständnis.
 
AUF WUNSCH empfehlen wir Ihnen Finanzierungsexperten von namhaften Häusern wie der Bausparkasse Mainz, der Deutschen Vermögensberatung und anderen.
Ihr Ansprechpartner
 


IMMOLEON24 - Immobilienverkauf mit Herz!
Telefon: (0211) 17 17 29 65
Fax: (0211) 17 17 29 65
Mobil: 0176 - 20 70 70 48


Zurück zur Übersicht